Veel gestelde vragen

 • Waarom vinden jullie foto’s zo belangrijk?
  Met het blote oog zie je veel maar niet alles. Verborgen gaatjes, ontstekingen in de kaak, botafbraak, etc. kun je alleen op een foto ontdekken. Op deze manier kan er in een eerder stadium iets aan worden gedaan voordat het te laat is.
 • Ik vind het erg spannend om naar de tandarts te gaan. Hoe gaan jullie daar mee om?

  Wij kunnen natuurlijk wel zeggen dat u niet bang hoeft te zijn, maar het liefst laten wij u het zelf ervaren. Wij begrijpen uw gevoel en helpen u graag. Wij nemen de tijd op u op uw gemak te stellen en uw vragen te beantwoorden. We vertellen bij elke handeling wat we doen, zodat u weet waar u aan toe bent. En wilt u even pauze? Geen probleem.

 • Wanneer ik mijn tanden poets dan bloedt mijn tandvlees altijd. is dat normaal?

  Nee, dat is niet normaal. Wel komt het heel veel voor. Bloedend tandvlees wil zeggen dat uw tandvlees ontstoken is. Gezond tandvlees bloedt niet! Bespreek dit probleem met een van onze preventie assistentes, zij kunnen u er mee helpen.

 • Bij mijn huidige tandarts heb ik naast stress voor de behandeling ook nog parkeerstress. Waar kan ik parkeren?

  Dit hebben wij moai geregeld! Wij beschikken over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Dus geen gedoe met parkeergeld, blauwe kaarten of het vinden van een parkeerplek.

 • Ik heb een vraag over mijn rekening. Bij wie kan ik terecht?

  Eerlijk is eerlijk: wij zijn bij Moai tandzorg liever bezig met u dan met onze facturen. Daarom besteden wij de facturering uit aan Infomedics. Waarschijnlijk vindt u hier het antwoord op uw vraag. Denkt u toch onze hulp nodig te hebben? Bel ons gerust en we helpen u graag.

   

 • Ik ben zwanger, moet ik dan vaker naar de tandarts?

  Vroeger was het gezegde: “elk kind kost een tand bij de moeder”. Dat is gelukkig niet meer zo. Wel is het zo dat tijdens uw zwangerschap uw tandvlees sneller ontstoken raakt en makkelijker bloedt. Om dat te voorkomen is het belangrijk om vaker naar de preventie assistente te gaan.

 • Bij mijn huidige tandarts lopen de behandelingen altijd uit en moet ik altijd lang in de wachtkamer wachten. is dat bij jullie ook zo?

  Nee, liever niet. Uw tijd is voor ons belangrijk, u heeft meer te doen dan alleen naar de tandarts te gaan. Door ons zeer professionele planningsysteem zijn wij in staat om vrijwel iedereen op de afgesproken tijd te helpen. Vooropgesteld dat ook iedereen op tijd op de afgesproken tijd aanwezig is. Door onvoorziene omstandigheden kan een afspraak altijd uitlopen. Wij doen er alles aan dit te voorkomen maar indien dit aan de orde is, berichten wij u zo spoedig mogelijk.

 • Ik wil me graag inschrijven bij Moai tandzorg. Kan dat?

  Wanneer u zich bij ons in de praktijk wilt laten inschrijven, neemt u dan telefonisch contact met ons op.  Zo kunnen we de mogelijkheden bespreken.