Intake

Wanneer u zich hebt aangemeld bij Moai tandzorg, plannen we u in voor een eerste bezoek aan onze praktijk. En dat eerste bezoek nemen we heel serieus. Het belangrijkste is dat we uitgebreid de tijd voor u nemen. U maakt kennis met meerdere mensen uit ons team en met onze werkwijze. En wij maken kennis met u en kijken daarbij niet alleen naar uw tanden en kiezen, uw tandvlees, uw tong, de binnenkant van uw wangen en de mondbodem… maar ook naar uw wensen.

We voeren uw gegevens in ons systeem in, maken een panoramafoto van uw hele gebit en een preventie-assistente reinigt en polijst het gebit. Hierna beoordeelt de tandarts uw gebit en de foto en bespreekt u samen het gebitsverleden, hoe het nu gaat en wat u in de toekomst kunt verwachten. Heeft onze tandarts alle informatie verzameld en beoordeeld? Dan doen we als het nodig is een behandelvoorstel, speciaal voor u. Want geen mond is gelijk.

Bij dit behandelvoorstel krijgt u uiteraard ook een kostenopgave. Mochten er financiële belemmeringen zijn dan kan een dergelijk behandelplan vrijwel altijd in fasen worden uitgevoerd. Samen met u kunnen we dan kijken hoe de diverse behandelingen in uw (jaarlijkse) budget passen.