Vacature receptioniste

Moai tandzorg is een moderne tandartspraktijk in een prachtig monumentaal pand. Wij geloven dat iedereen die zijn tanden en kiezen belangrijk vindt, de keuze moet hebben voor een praktijk die zich dagelijks met dat belang bezig houdt. Wij bieden tandzorg die helder en duidelijk is, comfortabel en pijnvrij. Wij onderscheiden ons door onze vernieuwde kijk op tandheelkunde en preventie, hierbij staan kwaliteit en een excellente service voorop.

Lees Meer

Met een glimlach aan de slag

Een moai en verzorgd gebit verdient unieke aandacht. Bij Moai Tandzorg weten we precies wat er nodig is om elk gebit in topconditie te houden. Of te krijgen. Met een doordacht plan, waarin klantwensen centraal staan, werken we samen aan een stralend eindresultaat. Hierin speel jij een belangrijke rol. Met je doortastende manier van werken zorg je voor een glimlach. Bij onze klanten, je collega’s en jezelf.

TANDARTSASSISTENTE / PREVENTIEASSISTENTE

Moai van jou

  • Afgeronde opleiding tandartsassistente of vergelijkbare praktijkervaring
  • Assisteren volgens four-handed dentistry
  • Service en kwaliteit vind je belangrijk
  • Je hebt zin om van elke werkdag een moaie dag te maken
  • Je kunt zelfstandig werken aan de stoel of wilt dit graag leren

Moai van ons

  • Leuke collega’s in een gemotiveerd en enthousiast team
  • Moderne praktijk in een monumentaal pand
  • Wij bieden opleidingen om je kennis uit te breiden en vaardigheden te ontwikkelen
  • Salariëring volgens de richtlijnen van het KNMT

Krijg jij hiervan een lach op je gezicht en heb je zin om drie tot vier dagen (uit te breiden naar fulltime) aan de slag te gaan in een praktijk waar professionaliteit, teamspirit en humor een belangrijke rol spelen dan zien wij jouw reactie graag tegemoet.

Motivatie, CV + foto mailen naar: welkom@moaitandzorg t.a.v. Lysbeth Bijlsma

Coronavirus

Voor uw bezoek aan de praktijk vragen wij u onderstaande vragen en voorzorgsmaatregelen door te lezen.

Lees Meer

Loop geen vergoeding mis!

Volop herfst en over twee maanden is de jaarwisseling alweer een feit! Het is nu een goed moment om te evalueren of u optimaal gebruik maakt van uw tandartsverzekering.

Een tandartsverzekering vergoedt tandheelkundige behandelingen tot een vaststaand bedrag per jaar. Hoe hoger de premie hoe hoger de vergoeding. Door premie te betalen heeft u dus het recht verworven om tot een bepaald maximum bedrag per jaar aan tandheelkundige behandelingen vergoed te krijgen. Maak gebruik van dit recht! Wat u niet heeft gebruikt kunt u namelijk niet ‘meenemen’ naar het volgende jaar.

Elk jaar zien wij het weer terug: wel verzekerd voor de tandarts, premie betaald, maar geen optimaal gebruik gemaakt van het recht op behandeling. Check uw vergoeding bij uw zorgverzekeraar of neem contact op met ons. Wij kunnen nagaan of er nog behandelingen zijn geïndiceerd en of deze in aanmerking komen voor vergoeding.

Kortom: Biedt uw tandartsverzekering nog de mogelijkheid om dit jaar behandelingen vergoed te krijgen? Heeft u van de tandarts gehoord dat er behandelingen nodig zijn, of wilt u een afspraak inplannen of advies, neem dan contact op met ons via telefoonnummer: 0517-382004.

Hoe zit het met een tandartsbezoek in het buitenland?

Reisverzekering vergoedt ook kosten tandarts

De tandarts zit al enige jaren niet meer in het basispakket van de zorgverzekering. Om tandheelkundige zorg vergoed te krijgen, moet u een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Krijgt u echter acuut kiespijn op vakantie, dan kunt u de behandelkosten ook bij uw reisverzekeraar indienen. Bij veel reisverzekeraars zit de tandarts standaard in de dekking, bij anderen moet u geneeskundige zorg apart meeverzekeren. Aan de vergoeding van een bezoek aan de tandarts in het buitenland zijn wel een aantal voorwaarden verbonden. We zetten ze onder elkaar. Lees Meer

MOAI TANDZORG LAAT U STRALEN

Moaie witte tanden dat wil toch (bijna) iedereen?

Wittere tanden is iets wat veel mensen willen, maar door twijfels, en misschien ook schaamte laten zij zich weerhouden om dit aan hun tandarts te vragen. Wij begrijpen dat een gezond en functioneel gebit hartstikke belangrijk is; een groot deel van onze dagelijks werk is bedoeld om u daarmee te helpen, maar met mooie tanden en kiezen zult u uw gebit beter waarderen en het helpt u te motiveren om het gezond te houden.

Lees Meer

Nieuwe website

De meest moderne tandzorg in een prachtig monumentaal pand kan natuurlijk niet zonder vernieuwingen. Daarom hebben wij een nieuw logo èn een nieuwe website. Moai hè?

Lees Meer