MOAI TANDZORG LAAT U STRALEN

Moaie witte tanden dat wil toch (bijna) iedereen?

Wittere tanden is iets wat veel mensen willen, maar door twijfels, en misschien ook schaamte laten zij zich weerhouden om dit aan hun tandarts te vragen. Wij begrijpen dat een gezond en functioneel gebit hartstikke belangrijk is; een groot deel van onze dagelijks werk is bedoeld om u daarmee te helpen, maar met mooie tanden en kiezen zult u uw gebit beter waarderen en het helpt u te motiveren om het gezond te houden.

Na de ogen is de glimlach vaak het eerste waar men naar kijkt! Een mooie glimlach geeft zelfvertrouwen, u durft vaker te lachen, het geeft uw leven een nieuwe impuls. Als u er goed uit wilt zien voor bijvoorbeeld een bruiloft, sollicitatie of een date, denk dan ook aan uw gebit.

Voor veel cosmetische behandelingen is boren noodzakelijk, dit geldt niet voor bleken. Met bleken is juist doordat de originele structuur en vorm van uw tanden behouden blijft, vaak een heel natuurlijk resultaat te bereiken.

Bij Moai tandzorg gebruiken we een professionele thuisbleekmethode.

Onze bleekbehandeling is niet alleen de meest effectieve maar ook de veiligste en meest duurzame manier van bleken. De werkwijze is simpel:

  • Neem contact op voor het maken van een afspraak. Staat u niet nog niet bij ons ingeschreven? Houd dan uw BSN-nummer bij de hand.
  • Tijdens de afspraak wordt bekeken of uw gebit in aanmerking komt voor het bleken. Er wordt een afdruk van uw gebit gemaakt, waarna professionele bleekmallen gemaakt worden. Tevens wordt de kleur van uw tanden bepaald en besproken hoeveel tinten lichter u uw tanden wilt bleken.
  • Er wordt een nieuwe afspraak gemaakt voor ongeveer een week later voor mondverzorging en het ophalen van uw persoonlijke bleekset. Hierbij krijgt u uitgebreid advies van de assistente over hoe u de bleekset dient te gebruiken.
  • U gebruikt de thuisbleekset een aantal uren per dag ( gemiddeld twee tot vijf keer verspreid over zo’n 1 tot 2 weken) om het voor u gewenste resultaat te bereiken. Daarna komt u nogmaals in de praktijk om het resultaat te bespreken. Op indicatie kan er een fluoridebehandeling gegeven worden om uw tanden te beschermen (een fluoridebehandeling is niet bij de prijs inbegrepen).

 

Meer informatie? kijk eens op de site van Ivoren Kruis.