Ervaringen

Wat vinden anderen van Moai Tandzorg?

“Ik heb bij Moai tandzorg na 25 jaar eindelijk mijn angst kunnen overwinnen.”

“Super team, erg vriendelijk. Weten echt wat tandheelkunde inhoudt. Echt een aanbeveling.”

“Een zeer prettige praktijk die een totaalpakket aanbiedt, een plan van aanpak maakt. Dat geeft zekerheid en duidelijkheid.”

“Ik heb een uitstekende ervaring met Moai Tandzorg!- bij het afbreken van een stuk van een kies, lag ik 2 uur later in de stoel bij Talma- moderne en functionele behandelruimte- perfecte receptioniste- klantgericht en zeer vriendelijk personeel- alle tijd en aandacht voor patiënt.”

“Zeer goede tandarts, aardig, snel, goed, dikke 10”

“Als angstige patiënt ben ik goed ontvangen bij tandarts Talma. Ik heb meerdere behandeling gehad waarbij ik door hem altijd prima ben verdoofd als ik pijn aangaf. Het niet ingaan op mijn pijnklachten was de reden van mijn angst bij mijn vorige tandarts. Hij overlegt alles en vertelt wat hij gaat doen.”

“Prima en adequate behandeling, volgens uitgelegd behandelplan.”

“Alles prima alleen dhr. Talma kan wel flink doorzeuren over het feit dat kinderen vooral water moeten drinken i.v.m. zoetigheid in het frisdrank, tja ’t is goed bedoeld.”

“Deskundige tandarts(praktijk)” Mijn ervaring met deze tandartspraktijk is zeer positief, ik krijg kundige uitleg maar ook instructies over de verzorging van mijn gebit. Verder is het streven van de tandarts en mij om zolang mogelijk met mijn eigen gebit te doen met een minimum aan pijn.”