Preventie VIP

Aandacht voor preventie

Een leven lang mooie tanden
Een stralende lach – dat wilt u toch ook? Maar wie ook op latere leeftijd een gezond gebit wil hebben, moet op tijd de juiste keuzes maken. De basis legt u zelf met zorgvuldig poetsen en het onderhouden van uw gebit. Moai tandzorg ondersteunt dat dagelijks onderhoud met ons beste team van tandarts, mondhygiënistes, assistentes en receptionistes. Zij laten zich elke dag weer van hun moaiste kan zien.

Periodieke controle
Omdat voorkomen nog altijd beter is dan genezen is de periodieke controle van groot belang, dit is de basis van een goede mondgezondheid. Tijdens deze controles wordt er gekeken naar de aanwezigheid van gaatjes en andere problemen. Ook worden er met enige regelmaat kleurenfoto’s of rontgenfoto’s van uw gebit gemaakt, zo houden wij goed zicht op veranderingen. Voor eventuele vervolgbehandelingen wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Deze controles zijn onderdeel van onze VIP behandeling.

VIP behandeling
Preventie is het belangrijkste onderdeel van Moai tandzorg hierom wordt er gewerkt met het preventieplan VIP. Dit staat in onze praktijk voor Verzorging, Indicatie en Preventie. Dit plan maakt onderdeel uit van de periodieke controle. Ook dragen wij zorg voor de conditie van uw tandvlees: de fundering van het gebit. Een voorwaarde voor een blijvend moai resultaat. Naast deze controle vindt er een uitgebreid verzorgingsprogramma plaats. Tandplaque en tandsteen worden verwijderd en uw gebit wordt gepolijst, eigenlijk een complete welness voor uw mond.