Loop geen vergoeding mis!

Volop herfst en over twee maanden is de jaarwisseling alweer een feit! Het is nu een goed moment om te evalueren of u optimaal gebruik maakt van uw tandartsverzekering.

Een tandartsverzekering vergoedt tandheelkundige behandelingen tot een vaststaand bedrag per jaar. Hoe hoger de premie hoe hoger de vergoeding. Door premie te betalen heeft u dus het recht verworven om tot een bepaald maximum bedrag per jaar aan tandheelkundige behandelingen vergoed te krijgen. Maak gebruik van dit recht! Wat u niet heeft gebruikt kunt u namelijk niet ‘meenemen’ naar het volgende jaar.

Elk jaar zien wij het weer terug: wel verzekerd voor de tandarts, premie betaald, maar geen optimaal gebruik gemaakt van het recht op behandeling. Check uw vergoeding bij uw zorgverzekeraar of neem contact op met ons. Wij kunnen nagaan of er nog behandelingen zijn geïndiceerd en of deze in aanmerking komen voor vergoeding.

Kortom: Biedt uw tandartsverzekering nog de mogelijkheid om dit jaar behandelingen vergoed te krijgen? Heeft u van de tandarts gehoord dat er behandelingen nodig zijn, of wilt u een afspraak inplannen of advies, neem dan contact op met ons via telefoonnummer: 0517-382004.

 

 

 

vacature tandartsassistente

Tandartsassistente met ervaring

 Bij Moai tandzorg beperkt de beste tandheelkundige zorg zich niet tot de mond. Elke behandeling heeft te maken met de mens als geheel. Daarom vinden we naast technische kennis ook het sociale aspect van de tandheelkundige zorg heel belangrijk. Verder werken we met moderne apparatuur en kwalitatief hoogwaardige materialen. En misschien nog wel het allerbelangrijkste: met liefde voor ons vak! Moai tandzorg behandelt geen monden maar mensen. Moai voor elkaar.

Met een glimlach aan de slag.

Een moai en verzorgd gebit verdient unieke aandacht. Bij Moai tandzorg weten we precies wat er nodig is om elk gebit in topconditie te houden. Of te helpen. Met een doordacht plan, waarin klantwensen centraal staan, werken we samen aan een stralend eindresultaat. Hierin speel jij een belangrijke rol. Met je doortastende manier van werken zorg je voor een glimlach. Bij onze klanten, je collega’s en jezelf!

Spreekt dit je aan? En wil je werken in een dynamisch team? Misschien is werken bij Moai tandzorg dan wat voor jou!

Ben jij diegene die:

 • Op een klantvriendelijke en betrokken wijze zijn/haar werk uitvoert?
 • Flexibel, leergierig en een doener is?
 • Stevig in je schoenen staat en een echte teamplayer is?
 • Bezig wil blijven met kwaliteitsverbetering?

Wij bieden:

 • Een full- of parttime functie
 • Gemotiveerd en enthousiast team
 • Moderne praktijk in een prachtig monumentaal pand
 • Salariëring en arbeidsvoorwaarden volgens de NMT-voorwaarden.

Beschik jij over:

 • Diploma (preventie) assistente
 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring
 • Anesthesie diploma is een pre
 • Four-handed kunnen assisteren
 • En een flexibele werkhouding

Pas jij in bovenstaande profiel en ben jij enthousiast?

Stuur dan je CV incl. foto en motivatie naar welkom@moaitandzorg.nl

T.a.v. Marcel Talma, tandarts Moai tandzorg

Hoe zit het met een tandartsbezoek in het buitenland?

Reisverzekering vergoedt ook kosten tandarts

De tandarts zit al enige jaren niet meer in het basispakket van de zorgverzekering. Om tandheelkundige zorg vergoed te krijgen, moet u een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Krijgt u echter acuut kiespijn op vakantie, dan kunt u de behandelkosten ook bij uw reisverzekeraar indienen. Bij veel reisverzekeraars zit de tandarts standaard in de dekking, bij anderen moet u geneeskundige zorg apart meeverzekeren. Aan de vergoeding van een bezoek aan de tandarts in het buitenland zijn wel een aantal voorwaarden verbonden. We zetten ze onder elkaar. Lees Meer

MOAI TANDZORG LAAT U STRALEN

Moaie witte tanden dat wil toch (bijna) iedereen?

Wittere tanden is iets wat veel mensen willen, maar door twijfels, en misschien ook schaamte laten zij zich weerhouden om dit aan hun tandarts te vragen. Wij begrijpen dat een gezond en functioneel gebit hartstikke belangrijk is; een groot deel van onze dagelijks werk is bedoeld om u daarmee te helpen, maar met mooie tanden en kiezen zult u uw gebit beter waarderen en het helpt u te motiveren om het gezond te houden.

Lees Meer

Nieuwe website

De meest moderne tandzorg in een prachtig monumentaal pand kan natuurlijk niet zonder vernieuwingen. Daarom hebben wij een nieuw logo èn een nieuwe website. Moai hè?

Lees Meer